Afkondigingen 28 november 2021.

Vanmorgen gaat voor ds. Dekker. In deze dienst herdenken en schrijven we bij Alie ten Kate-Schonewille.  De bijschrijving van mevr. H.Schonewille-Snippe zal plaatsvinden D.V. 12 december.
Het orgel wordt bespeeld door Gert van der Vinne.
Volgende week hoopt voor te gaan ds. Berkhout.

Zieken.

  • dhr. Roelof Kleine is opgenomen in het ziekenhuis van Emmen.

De felicitaties

  • De felicitaties van de gemeente gaan naar dhr. en mevr. Van der Weide-Beenen. Zei waren de afgelopen week 50 jaar getrouwd.

Besluiten I.V.M. het corona virus.

  • De kerkenraad heeft besloten om voorlopig de kerk open te houden. Aanvullende maatregelen zijn dat er besloten is om niet te zingen. Verder doen we een beroep op iedereen om een mondkapje op te doen bij het inkomen en verlaten van de kerk en het houden van afstand van elkaar te houden. Tevens is besloten om de dienst weer online te plaatsen. Volgende week is het een Avondmaalsdienst.  Er is besloten om dit te laten vervallen en dit wordt nu een normale eredienst. Al met al wat aanpassingen maar we hebben goede hoop dat we met wat aanpassingen in ieder geval de kerk niet weer te moeten te sluiten. We hopen op een ieders begrip en medewerking.

 Collecten.

  • Er staan bij de uitgangen 3 collectezakken. De eerste in de rode zak is bestemd voor Dorcas. De 2e voor het pastoraat en de derde voor het algemeen kerkelijk werk in de gemeente.

 Het aanvangslied is  Gez. 442

Kerkenraad en voorganger wensen ons allen een gezegende dienst.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.